Sylvia Best

JEWELLICIOUS DESIGNER

Als klein meisje wilde ik heel graag een prinsesje zijn en ik was dol op kraaltjes, kantjes en glittertjes.
Als ‘grote prinses’ ben ik gestart met mijn bedrijf Sylli Beads in 2003. Sylli is afgeleid van Sylvia en de woordspeling van het engelse ‘silly’ en beads betekent kralen. Met heel veel plezier heb ik de afgelopen jaren sieraden mogen ontwerpen voor vele particulieren en bedrijven. Daarnaast verzorgde ik vele sieradenworkshops voor dames en glitter & glamour girls party’s voor prinsesjes. Voor meer info over de sieradenworkshops: Sylli Beads.

Mijn passie is het ontwerpen van sieraden en accessoires. Vanuit Jewellicious Designs ontwerp en creëer ik sinds 2009 met veel enthousiasme, creativiteit en precisie sieraden(collecties) op bestelling voor particulieren en B2B.

Een aantal highlights:
– eervolle opdrachten: het ontwerpen van bruidssieraden,
– feestelijke opdrachten: sieradenworkshops voor kleine en grote prinsessen,
– bijzondere opdracht: sieraden ontwerpen voor de 25-jarig jubileumtheatershow, ‘Spiksplinternieuw’ van Tineke Schouten in 2005 (mijn eerste ‘VIP opdracht’),
– grootste opdracht: het ontwerpen van een sieradencollectie voor de internationale sieradengroothandel Behave Sieraden in 2009,
– prestatie: het winnen van de jonge ondernemersprijs ‘Beste starter met LEF’ van het CJB in de regio Gouda in 2007,
– trots: samenwerking met Pink Ribbon: sieradencollectie voor Pink Ribbon -> 25% van de opbrengst wordt gedoneerd aan Pink Ribbon,
– vereerd: ambassadeur van Pink Ribbon sinds 2014!

Ieder ontwerp is uniek handwerk!

Schitterende groeten,
Sylvia