Fotosieraden

Met een fotosieraad geef je een prachtig persoonlijk cadeau! Een fotosieraad kun je bv. met een afbeelding van je kind(eren), kleinkind(eren), bruidspaar, ouder(s), vriend(in), huisdier, naam, tekst of eigen ontwerp laten maken. Het fotosieraad wordt handgemaakt van nikkelvrije materialen met een goede kwaliteit. De setting waarin de foto wordt bevestigd is rond en de foto, die je per mail kunt sturen, wordt door een gespecialiseerd bedrijf aangepast in het juiste ronde formaat van het betreffende fotosieraad van 15 mm, 20 mm of 35 mm. Vervolgens wordt er op de foto een doorzichtige harslaag aangebracht, die krasvast is en niet zal verkleuren na verloop van tijd.

Bestellen:
Afhankelijk van de setting kan er een afbeelding van een gezicht of een gehele afbeelding geplaatst worden. Wanneer je een fotosieraad met een naam of een tekst wilt bestellen, kun je het gewenste lettertype en de achtergrondkleur per mail doorgeven.
De bestelling kun je plaatsen op bol.com en vervolgens kun je de volgende details per mail sturen naar info@jewelliciousdesigns.nl:

-Foto -> met voldoende ruimte rondom het gezicht voor aanpassing naar een ronde afbeelding
-Naam of tekst (indien van toepassing)
-Achtergrond tekst kleur en motief (indien van toepassing)

De levertijd van een persoonlijk fotosieraad is 3 tot 5 werkdagen.