Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Sieradenontwerpster & ambassadeur van Pink Ribbon

Sylvia Best ontwerpt sieraden voor Pink Ribbon, die via diverse verkooppunten worden verkocht en kunnen ook via bol.com worden besteld.
In de exclusieve sieradencollectie worden veel symbolische details toegepast en de sieraden zijn herkenbaar aan het Pink Ribbon label.
Van de opbrengst wordt 25% aan Pink Ribbon gedoneerd.
Daarnaast is Sylvia enthousiast actief ambassadeur van Pink Ribbon sinds 2014.

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. Met de donaties wordt er onderzoek gedaan om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doet Pink Ribbon er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Samen bereiken we meer. Samen staan we zij aan zij tegen borstkanker.
www.pinkribbon.nl

Sieraden voor Pink Ribbon

Sylvia Best ontwerpt sieraden voor Pink Ribbon, die via diverse verkooppunten worden verkocht en kunnen ook via bol.com worden besteld. In de exclusieve sieradencollectie worden veel symbolische details toegepast en de sieraden zijn herkenbaar aan het Pink Ribbon label. Van de opbrengst wordt 25% aan Pink Ribbon gedoneerd. Daarnaast is Sylvia enthousiast actief ambassadeur van Pink Ribbon. www.pinkribbon.nl