News

24-11-2023 Pink Friday actie!
Tijdens het Black Friday weekend heeft Jewellicious Designs de Pink Friday actie!
Het aftellen tot Kerst wordt 
verrassend leuk met de Pink Ribbon Advent Cadeauboxen! Iedere dag een mooi verpakt (handgemaakt) cadeautje van 1 t/m 24 december. De cadeautjes zijn per dag genummerd en kunnen cadeau gegeven worden in de meegeleverde bijpassende cadeautas. Een prachtig cadeau voor een dierbare vriendin, partner, zus, collega of zakenrelatie die te maken heeft (gehad) met borstkanker. Per verkochte Advent Cadeaubox wordt € 10,00 aan Pink Ribbon gedoneerd. In de Advent Cadeaubox Pink zijn mooie ingepakte cadeautjes in diverse rozetinten te vinden en de Advent Cadeaubox Black & White is gevuld met mooie handgemaakte sieraden en cadeautjes in de kleuren zwart, wit en goud. Het uitpakken van een cadeautje is iedere dag een feestje!

06-11-2023 Online serie Vertel Waddinxveen 
In de serie Vertel Waddinxveen gaat burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis op zoek naar Waddinxveense verhalen. In de afgelopen 10 afleveringen heeft de burgemeester veel verhalen over mensen en bijzondere plekken in het dorp gehoord. In de laatste aflevering gaat hij op zoek naar de betekenis van zijn ambtsketen. Kinderburgemeester Mathijs Verbaas is ook benieuwd hoe zijn ambtsketen is gemaakt. In het atelier van Manchetknopen.com heb ik laten zien hoe zijn ambtsketen met lasergravures van de afbeeldingen van de hefbrug, wokkels en het wapen van Waddinxveen is vervaardigd. Ook zijn naam en periode als kinderburgemeester zijn in de ambtsketen gegraveerd. Verder heb ik uitgebreid toegelicht hoe de ambtsketen met schakels is verbonden en gecreëerd tot een mooi op maat gemaakte ambtsketen. Het was hartstikke leuk mee te mogen werken aan deze aflevering van Vertel Waddinxveen!
Vertel Waddinxveen – de Ambtsketen:
https://www.youtube.com/watch?v=c1FVd44bkJg

01-12-2022 De Advent Cadeauboxen zijn er weer! 
Met de Pink Ribbon Advent Cadeaubox Pink wordt het aftellen tot Kerst verrassend leuk! Iedere dag een mooi verpakt (handgemaakt) cadeautje van 1 t/m 24 december. De cadeautjes zijn per dag genummerd en kunnen cadeau gegeven worden in de meegeleverde bijpassende cadeautas. Een prachtig cadeau voor een dierbare vriendin, partner, zus, collega of zakenrelatie die te maken heeft (gehad) met borstkanker. Per verkochte Advent Cadeaubox wordt € 10,00 aan Pink Ribbon gedoneerd. 
De Advent Cadeaubox Black & White is ook gevuld met mooie handgemaakte sieraden en cadeautjes in de kleuren zwart, wit en goud. Het uitpakken van een cadeautje is iedere dag een feestje!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

01-10-2022 De oktober actiemaand voor Pink Ribbon is weer begonnen. De handgemaakte sieraden van Jewellicious Designs zijn te bestellen via bol.com. Van de opbrengst wordt 25% aan Pink Ribbon gedoneerd. Met elkaar kunnen we een mooi steentje bijdragen aan Pink Ribbon!

Speciaal voor Moederdag op zondag 8 mei zijn er de mooie armbandensets Silver Pearls van zilverkleurige zoetwarelparels afgewisseld met silver plated kraaltjes. Aan de ene armbandenset bengelen parelmoer hangertjes met een silver plated sterretje en schelpje. De andere armbandenset heeft een silver plated dubbel hartje en een parelmoer hangertje met een silver plated hartje. Deze elastische armbanden passen om een pols van 16-18 cm. Mooi voor Moederdag als set en ook helemaal leuk voor moeder en dochter die allebei een armband kunnen dragen uit de Together collectie.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

07-04-2022 De site van de Pink Ribbon loterij is live en vanaf vandaag kunnen er loten worden gekocht. Er zijn heel veel mooie prijzen te winnen: cadeaus, uitjes en belevenissen. Jewellicious Designs heeft speciaal voor deze Pink Ribbon loterij de Carpe Diem ketting gecreëerd met 7 verwisselbare gelukshangertjes en doneert dit handgemaakte sieraad 7x.
Wil jij vrouwen met borstkanker steunen en kans maken op mooie prijzen? Koop dan loten voor de Pink Ribbon loterij. Een lot kost € 2,50 en de trekking is op 8 mei aanstaande, op Moederdag. Voor meer info en het kopen van loten: www.pinkribbonloterij.nl
1 op de 7 vrouwen krijgt te maken met borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. Met de donaties wordt er onderzoek gedaan om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doet Pink Ribbon er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Samen staan we zij aan zij tegen borstkanker. Samen bereiken we meer. Carpe Diem!

De verkoop van de handgemaakte sieradencollectie voor Pink Ribbon van Jewellicious Designs heeft een donatie van € 232,14 opgeleverd in 2020. Bij de verkooppunten Pink Lotus Pure Health, Praktijk Joosten Fysiotherapie en Studio Da Danza in Waddinxveen en bij Smaak in Apeldoorn waren de geluksarmbandjes voor Pink Ribbon te koop tijdens de oktober actiemaand. Bij bol zijn de handgemaakte sieraden voor Pink Ribbon online te bestellen. De donatie is door het bijzondere afgelopen jaar veel lager dan de voorgaande jaren, maar alle beetjes helpen en met elkaar hebben we weer een klein steentje bijgedragen aan Pink Ribbon! Ook dit jaar blijven we ons actief inzetten voor Pink  Ribbon!!

De handgemaakte sieraden van Jewellicious Designs worden altijd in bijpassend cadeaupapier, met lintjes, strikjes en een handgeschreven briefje erbij, feestelijk verpakt opgestuurd. Zo leuk dat er soms ook klanten zijn die een beoordeling geven op bol.
Trots op deze prachtige beoordeling!

De Digital Fair Spring Edition van Orderchamp is de grootste digitale B2B beurs van Europa. Jewellicious Designs neemt ook deel aan deze digital fair met de Mama & Baby Girl collectie van woensdag 24 februari t/m 1 maart 2021.