News

De verkoop van de handgemaakte sieradencollectie voor Pink Ribbon van Jewellicious Designs heeft een donatie van € 232,14 opgeleverd in 2020. Bij de verkooppunten Pink Lotus Pure Health, Praktijk Joosten Fysiotherapie en Studio Da Danza in Waddinxveen en bij Smaak in Apeldoorn waren de geluksarmbandjes voor Pink Ribbon te koop tijdens de oktober actiemaand. Bij bol zijn de handgemaakte sieraden voor Pink Ribbon online te bestellen. De donatie is door het bijzondere afgelopen jaar veel lager dan de voorgaande jaren, maar alle beetjes helpen en met elkaar hebben we weer een klein steentje bijgedragen aan Pink Ribbon! Ook dit jaar blijven we ons actief inzetten voor Pink  Ribbon!!

De handgemaakte sieraden van Jewellicious Designs worden altijd in bijpassend cadeaupapier, met lintjes, strikjes en een handgeschreven briefje erbij, feestelijk verpakt opgestuurd. Zo leuk dat er soms ook klanten zijn die een beoordeling geven op bol.
Trots op deze prachtige beoordeling!

De Digital Fair Spring Edition van Orderchamp is de grootste digitale B2B beurs van Europa. Jewellicious Designs neemt ook deel aan deze digital fair met de Mama & Baby Girl collectie van woensdag 24 februari t/m 1 maart 2021.